Erotische massage olie

Een andere manier om dit romantische avondje af te sluiten, is door een heerlijke massage met zinnenprikkelende oliën zoals roos en jasmijn. Deze oliën stimuleren de zintuigen en zorgen voor ontspanning. Kies een olie die je allebei lekker vindt ruiken.

• 50 ml jojoba olie
  • 4 druppels ylang-ylang, jasmijn of roos
  • 4 druppels sandelhout

Reacties (4)
Beantwoorden

Hoe kom ik in het bezit van deze olie

Beste Thera, essentiële oliën en vette plantoliën zijn van verschillende merken te koop. Stichting aromatherapie gebruikt de oliën van Chi, natural life. Zij hebben een breed assortiment en pure onverdunde producten. Op de website van chi (www.chi.nl) kunt u verkooppunten vinden en kunt u de oliën ook online bestellen. Met hartelijke groet, Stichting Aromatherapie.

hoe lang blijft de gemende olie te gebruiken

Beste Ria,

Bedankt voor uw bericht en interesse in stichting Aromatherapie!
    U kunt de olie het beste koel en donker bewaren. Stel de olie niet teveel bloot aan temperatuurswisselingen en zet de olie niet in het zonlicht.
    Deze mix blijft tot een jaar na opening veilig om op de huid te gebruiken.

Met hartelijke groet,

Sanne Coenen