Logo
Logo

Cupcakes met passievruchten en roos

Cupcakes met passievruchten en roos

Ingrediënten:

  • 75 gram boter
  • 100 gram witte basterdsuiker
  • 100 gram zelfrijzend bakmeel
  • 2 eieren
  • 1 eetlepel rozenhydrolaat

Topping:

  • 2 rijpe passievruchten
  • 4 eetlepels mascarpone
  • 1 zakje vanillesuiker (of zelfgemaakte vanille suiker)

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Mix de boter samen met de basterdsuiker zacht en romig. Voeg de eieren toe en daarna het hydrolaat en het zelfrijzend bakmeel. Schep het beslag in cupcake vormpjes en bak de cupcakes gaar en goudbruin in de oven voor ongeveer 30 minuten.  Meng in de tussentijd het vruchtvlees van de passievrucht met mascarpone en vanille suiker. Verdeel de passievruchten crème over de cupcakes vlak voor het opdienen.

Plaats een reactie

Reactie (Verplicht veld)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Naam (Verplicht veld)
Email (Verplicht veld)

*